Sider

lørdag 7. august 2010

Fra 1997-2010



Da var altså dagen kommet for den vanskelige beslutningen. Fargo har hvert en viktig og spesiell hund for oss. Da vi hentet han fikk han oss igang  med hundekjøringen igjen og har siden det hvert en viktig læremester for de kommende hundene. En utrolig tålmodighet med de små og med hormonfyllte unghunder som alle har respektert den kloke og erfarne Fargo.Selv om han til tider har skappt litt frustrasjon med sine egne meninger, så har vi alltid sett gjennom fingrene på det og hvert veldig takknemlig over å fått mulighet til å bli kjennt med en så flott hund.



Vi er veldig fornøyd med den nye løpegården.Hundene storkoser seg.

3 kommentarer:

  1. Alltid trist når de gamle forlater denne verden :( Ellers håper jeg alt står bra til med dere. Fryktelig dumt at vi ikke fikk kommet på sommerfesten, håper vi får en ny sjanse neste år :) :) :)

    SvarSlett
  2. Han var vel heldig gamle Fargo, som fikk så mange bra år hos dere...nå kan han ruuuule de evige jaktmarker, med vakre tipser i løpetid...
    og lage små englevalper i skyene...
    Høsttur høres bra ut, all syklingen har også her ført med seg nye og spennende traseer som må prøves ut. Og nå har jeg snart:FEEERRIIEEE!!!! (ville bare i all beskjedenhet ha sagt det...)

    SvarSlett
  3. RIP Fargo...

    Koselig gruppebilde i løpegården!

    SvarSlett